OTT STANDARD 2 je idealan cevni difuzor za ugradnju u postojeća postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Kao i svi OTT cevni difuzori, STANDARD 2 uključuje patentirana tehnička rešenja, uključujući integrisani vazdušni kanal koji obezbeđuje ravnomernu raspodelu protoka vazduha duž cele dužine difuzora i ivicu za montiranje membrane, za sigurno pozicioniranje membrane bez nabora.

Difuzori OTT STANDARD 2 mogu se brzo i lako montirati na pravougaone glave sa izlaznim otvorima prečnika 30, 40 ili 45 mm. Montiraju se u parovima pomoću dvostrukih navojnih konektora dostupnih u strukturnoj plastici PP-GF, alternativno od VA nerđajućeg čelika ili mesinga.

Difuzori OTT STANDARD 2 se takođe mogu postaviti na okrugle glave prečnika izlaznih rupa od 20 mm. Sigurna montaža obezbeđuje adapter u obliku sedla. Ovi robusni adapteri osiguravaju pouzdan rad na visokim radnim temperaturama i izuzetnu otpornost na mravlju kiselinu.

Cevni difuzori OTT STANDARD 2 dostupni su na lageru u efektivnim dužinama od 500, 750 i 1000 mm. Pojedinačne dužine, npr. U slučaju obradnih jedinica montiranih na prikolici ili MBR modula, oni se mogu precizno izraditi prema vašim specifikacijama.