O Nama

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam da od skoro imamo i svoju kompaniju u Srbiji, MAREX TECHNOLOGY DOO BEOGRAD, koja će iz Beograda pokrivati ceo region Zapadnog Balkana.
Bavimo se projektovanjem i montiranjem kompletnih sistema za prečišćavanje otpadnih voda u mnogim zemljama sveta (Pojska, Rusija, Ukrajina, Nemačka, Bosna i Hercegovina). U našim referencama možete videti preko 50 lokalnih zajednica i industrijskih postrojenja kojima smo rešili višegodišnji ekološki problem otpadnih voda. Sva naša postrjenja danas uspešno rade, po SBR tehnologiji i po MBR tehnologiji.
Pružamo usluge koje uključuju projektovanje, izgradnju, montiranje i puštanje opreme u rad, tehnološki nadzor i laboratorijska ispitivanja. Jednostavnije rečeno radimo po sistemu“ključ u ruke“ i poznati smo u branši kao pouzdan i proveren partner, koji garantuje visok kvalitet usluge. Iz tog razloga i brojnih referenci Fondovi Evropske Unije koji izdvajaju sredstva za gore pomenute namene imaju veliko poverenje u kompaniju MAREX TECHNOLOGY.

Naša biološka i industrijska postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda nude veliki broj prednosti i modernih rešenja.

MAREX TECHNOLOGY od svojih početaka primenjuje i razvija tehnologije za podršku prečišćavanju otpadnih voda. Danas je jedan od vodećih proizvođača postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Poljskoj. Kompanija je poznata ne samo na domaćem tržištu. Zahvaljujući vrlo kvalitetnim komponentama, uspeo je da projektuje i montira kompletne sisteme za prečišćavanje otpadnih voda u mnogim zemljama sveta.

Naša specijalnost je projektovanje i izgradnja celokupnih objekata, kao i servisiranje pojedinih komponenata. Mi brinemo o kontinuiranom tehnološkom procesu. Pružamo usluge koje uključuju puštanje opreme u rad, tehnološki nadzor i laboratorijska ispitivanja.

Kao proizvođač postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda stvorili smo vrlo široku primenu. Tokom svog perioda rada radili smo na brendu pouzdanog i proverenog partnera, koji garantuje visok kvalitet usluge.