Komunalna postrojenja za prečišćavanje kanalizacije

Ogroman broj seoskih naselja i manjih gradova u Poljskoj nema uredno upravljanje otpadnim vodama. Neravnoteža između razvoja vodosnabdevanja i razvoja sistema za sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda ogromna je pretnja za životnu sredinu. Zahtevi poljskog zakonodavstva o zaštiti površinskih voda analogni su velikim i malim količinama otpadnih voda koje se ispuštaju. Bavimo se izgradnjom, modernizacijom, obnavljanjem i servisom komunalnih postrojenja za prečišćavanje kanalizacije. Zahvaljujući visokokvalitetnoj korisničkoj usluzi, širokoj ponudi, širokom tehničkom okruženju i posledicama u radu, kvalitet naših usluga se neprestano povećava. Da bismo ispunili zahteve i očekivanja klijenata, realizujemo ulaganja u izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda „ključ u ruke“ pomažući investitoru da prođe kroz različite faze investicije.

KAO DEO NAŠIH USLUGA NUDIMO VAM SLEDEĆE AKTIVNOSTI:

01 SAVETI

Nudimo profesionalni savet koji je u vezi sa individualnim pristupom kupcu usmeren na izbor i određivanje najpovoljnijeg tretmana otpadnih voda koji proizlaze iz proizvodnih procesa.

02 DIZAJN

Naš projektni biro pruža sveobuhvatne usluge projektovanja, opreme, ugradnje i usaglašavanja dokumentacije na gradilištu: postrojenje za prečišćavanje kanalizacije, postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, drenažni sistem i higijenu mulja kanalizacioni mulj.

03 INSTALACIJA

Vršimo profesionalno sklapanje opreme koju smo proizveli i obuku osoblja za rad sa njom. Većina naše opreme je toliko izgrađena da smo spremni da je isporučimo na gradilište, što znatno skraćuje vreme ugradnje.

04 PUŠTANJE U POGON

Završetak izgradnje izvodi se hidrauličkim i tehnološkim puštanjem u rad. Pre puštanja u rad, izvršićemo kurs pripreme. Pružamo profesionalnu garanciju i postgarantne usluge.